Svenskt foder till hunden

by:
Tags :
Category :Hundar

Hunden är människans bästa vän och vice versa. Därför vill vi såklart att våra hundar ska äta den bästa möjliga maten. Med svenskproducerat torrfoder specialanpassat efter din hunds behov och situation kan du känna dig trygg i att din hund får i sig allt den behöver.

Fördelen med svensktillverkat foder

När du ger din hund svenskt torrfoder stöttar du även svenska bönder samt håller nere klimatpåverkan i världen tack vare de korta transportsträckorna. Magnussons torrfoder utlovar allt detta samtidigt som maten innehåller allt din hund behöver för ett långt och aktivt liv. Hos Hundshoppen hittar du allt inom Magnussons foder där du kan se hela sortimentet för att välja det foder som passar din hunds behov.

Vilket torrfoder ska jag välja?

I Magnussons sortiment finns följande foder: Junior, Vuxen, Light, Aktiv, Spannmålsfri och Ekologisk. Junior och Vuxen är de vanligaste sorterna för dig som vill ha ett bra foder till din valp eller vuxna hund. För en hund som arbetar och rör på sig mycket bör du välja fodret Aktiv. Om din hund istället behöver gå ner i vikt eller är skadad och inte rör så mycket på sig är Light-maten ett bra alternativ.

Det spannmålsfria passar allergiska eller överkänsliga hundar, eller bara för aktiva hundar som fortfarande växer. Slutligen är den ekologiska varianten det bästa valet för dig som vill ge din hund det absolut finaste fodret och samtidigt göra en insats för miljön och klimatet.