Allt du behöver till labradoren

by:
Tags :
Category :Hundar

Oavsett om du står inför köpet av din första labrador eller om du varit rasen trogen länge finns det saker du inte visste om rasen tidigare. Tillbehör speciellt utformade för den lite större, aktiva, glada och framförallt hungriga rasen är många. Fortsätt läsa för att ta del av tipsen om hur din labrador blir den lyckligaste i världen.

Hundar som gillar mat

Är det något man lär sig snabbt som labradorägare är det att hungern inte har något slut. Dessa fantastiska hundar tycks vara helt omättliga. Fördelen med detta är att det redan från valpåldern är väldigt enkelt att lära dem nya saker. Med en godsak i handen gör din hund nästan vad som helst för att vara till lags och de älskar att träna in nya kommandon.

Nackdelen är att de äter väldigt fort. Hos https://timotejandersen.se/hund-katt-gnagare/ finns hundtillbehör som slowfood-skålar som hjälper hunden att äta långsammare, vilket gör att de mår bättre och får mindre problem med magen.

Aktivitetsleksaker för en tröttare hjärna

Labradorer har mycket energi och kan springa, leka och promenera nästan hur mycket som helst. Därför är det viktigt att kombinera motion med träning där även hjärnan får arbeta aktivt. Surfa in på https://timotejandersen.se/hund-katt-gnagare/ för att hitta flera spännande aktivitetsleksaker som går att använda i hemmet. De finns både spel som ni kan leka med tillsammans och bollar där man lägger i godis som hunden själv kan roa sig med. Resultatet blir en trött och nöjd hund.

Mjuka sängar för varma hundar

Om hunden helst får välja sover den ofta i sängen med husse eller matte. Labradorer och andra stora hundar med tjock päls kan däremot tycka att det blir lite varmt och vill gärna ha en svalare bädd att sova på. De klassiska Bia-bäddarna och andra pvc-bäddar är perfekta för dessa stunder. Du hittar dem hos https://timotejandersen.se/hund-katt-gnagare/ tillsammans med många andra bäddar och tillbehör till din vovve.